ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ФІЗІЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

ФЕДЕРАЦІЯ ШАХІВ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА 

«ОБЛАСНИЙ ШАХОВО-ШАШКОВИЙ КЛУБ»

 

Н А К А З

 

1 квітня 2014 р.                                                                                                                                                                                                                           м. Миколаїв

 

№ 3/1р

 

        

Відповідно плану-календарю Миколаївської обласної федерації шахів на 2014 рік в МО ДЮСШ «ОШШК» відбулись наступні шахові змагання:

- з 04 по 22 березня 2014р.-чемпіонат міста Миколаєва.

- з 23 по 30 березня 2014р – рейтинговий турнір та турнір з нормою першого спортивного розряду.

Відповідно з підсумками указаних змагань та керуючись Єдиною спортивною класифікацією України

 

        

                                                       

НАКАЗУЮ:

 

 

1.                    Зарахувати виконання норми кандидатського балу на строк до 01.04.2017 року першорозрядникам: Сідориці Владиславу, Рилову Володимиру, Саркісяну Артуру.

2.                    Продовжити строк дії першого розряду до  01.04.2017року: Дроздову Дмитруатвєєву Артему, Прудникову Андрію, Шаріпову Артуру, Штоню Роману, Ворошилову Даниїлу, Григоренку Іллі, Казаріну Юрію, Кобернику Всеволоду.

3.                    Присвоїти перший розряд з шахів з терміном дії до 01.04.2017 року  Алєксєєву Микиті, Кучеренку Давиду, Доценку Євгену.

4.                    Зняти кандидатський бал з першорозрядника Рудика Валерія у зв’язку з неуспішним (ну) виступом у змаганнях.

5.                                         Зарахувати невиконання норми нижчого розряду (нв) першорозрядникам Нелєпову Микиті, Соколану Федору.

6.                                         Зняти перший кандидатський бал з першорозрядника Ісаєва Валентина у зв’язку з закінченням строку його дії.

7.                    Зняти кандидатський бал з першорозрядника Харченка Олексія у зв’язку з закінченням строку його дії та продовжити строк дії першого розряду до 01.11.2016 р.

 

 

 

 

          Голова кваліфкомісії ФШМО                                                                     Р.А. Хамзін

   

          Погоджено:

          Віце-президент федерації шахів Миколаївської област                                Д. В. Горощенко