21.09.17

Найкраща і найбільш поширена інтелектуальна гра в світі це шахи. Саме шахи є символом людського розуму та міркування, одночасно ця гра- найстарша, має дуже давню історію.  Студенти нашого університету завжди з інтересом приймають участь у всіх шахових баталіях.


Так, 19 вересня, відбувся шаховий турнір між студентами НУК, які мешкають в гуртожитках, присвячений Міжнародному дню студентського спорту. Змагання відбулися в шаховій кімнаті університетського ФОК. Підтримати спортсменів-шахістів прийшли їх друзі та представники Студентської ради гуртожитків Олена Назаров, Анжеліка Мельник, Олександр Шумаков, Володимир Козаков та Голова Студентської ради гуртожитку НУК#1 Тіщенко Лідія.


Ігри проводилися за Олімпійської системою. Турнір пройшов у дружній спортивній боротьбі, хоча часом було й гаряче! Учасники незважаючи на конкуренцію, поводили себе коректно та ввічливо! І ось серед вісімнадцяти учасників виявилися найсильніші шахісти!


Головний суддя змагань старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Є.О.Мухін нагородив переможців. Перше місце турніру виборов Локас Олександр (гурт.#1,група 6231), друге місце зайняв Сторчак Олег (гурт.#1,група 6214) і третє місце - Стасишин Олександр (гурт.#1, група 4161).


Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам! Запрошуємо й надалі приймати участь в змаганнях!

 

ФОТО

 

За матеріалами Кафедри фізичного фиховання та спорту

НУК імені адмірала Макарова